Is er binnenkort iemand jarig binnen je vriendengroep, familie of kennis? Leuk om diegene dan een kaartje te sturen! Een verjaardagskaart is een leuke verrassing voor de jarige en kun je hier een persoonlijke boodschap aan koppelen. Kies voor een kaart met een leuke verjaardagswens en een leuk thema, schrijf een leuke tekst op de kaart en stuur hem op. 

Er zijn verschillende soorten verjaardagskaarten te vinden. Stuur je graag een standaard kaart, of gaat de keuze toch uit naar een hippe verjaardagskaart met leuke kleuren en een leuke boodschap? In dit blog vertellen we je graag meer over de verschillende mogelijkheden, waaronder ook de mogelijkheid om zelf een verjaardagskaart maken!

Het versturen van een persoonlijke boodschap 

Met een verjaardagskaart draait het er vooral om dat je een boodschap heeft aan de jarige. Waar de een kiest voor een simpele boodschap als ‘gefeliciteerd met je verjaardag’, kiest een ander er juist voor om een langere boodschap te schrijven. Dit kan gerelateerd zijn aan het thema van de verjaardagskaart, maar kun je ook een persoonlijke boodschap schrijven op een simpele kaart.

Wanneer je nu een echte persoonlijke boodschap wilt schrijven met een verjaardagskaart, kun je ervoor kiezen om de verjaardagskaart zelf te ontwerpen. Je kunt zelf verjaardagskaart maken door een of meerdere foto’s te uploaden, een tekst te schrijven en zal de kaart ook nog eens direct verstuurd worden!

Het ontwerpen van een verjaardagskaart

Vind jij een standaard verjaardagskaart ook altijd zo stom? Dan is het de hoogste tijd om persoonlijke verjaardagskaarten te versturen! Door zelf een verjaardagskaart te maken zul je geheel zelf bepalen wat er op de kaart komt te staan, waardoor deze volledig te personaliseren is voor de jarige. 

Bij het maken van een verjaardagskaart is het mogelijk om een fotocollage, één mooie afbeelding of om emoji’s te gebruiken. Je kunt de kaart zelf persoonlijk stukken, waarna je een tekst kunt schrijven en zelf bepaald waar deze tekst komt. 

Met een persoonlijke verjaardagskaart is het eerste cadeau dus al binnen en blik je terug op verschillende herinneringen.

Het is natuurlijk ook leuk om zomaar eens een persoonlijke kaart te sturen. Stuur bijvoorbeeld eens een kaartje naar een goede vriend of vriendin met een foto van jullie samen. De fotokaarten zijn persoonlijk en blijven meestal erg lang staan, omdat je moeilijk een foto van jou en je vrienden weg zult stoppen. Dit in tegenstelling tot de meeste verjaardagskaarten, die op den duur in de papierbak zullen verdwijnen!