Er zijn zo van die kledingstukken die gewoon altijd goed staan. En dat niet alleen, ze staan iedereen goed. Zeker in combinatie met elkaar. Het is de gouden combinatie van de kledingstukken. De witte gympen zijn hier een voorbeeld van. De items zijn misschien op zichzelf niet zo spannend maar zorgen altijd voor een verzorgde outfit. In deze blog vertel ik je daar meer over en over de populairste stijlen van dit moment. Lees je mee?

Erop uit of thuis

We zijn tegenwoordig heel veel thuis. Daardoor kan het zomaar zo zijn dat we een paar dagen achter elkaar niet de deur uit gaan. We vervallen dan snel in de gewoonte van het dragen van joggingbroeken en sweaters. Helemaal prima natuurlijk maar niet zo charmant. Een onverzorgd uiterlijk kan ervoor zorgen dat we niet meer gemotiveerd aan de dag beginnen en dat iedere dag, zeker in deze tijd, gaat voelen als een zondag. Nee, we trekken gewone kleding aan en zorgen dat we verzorgd voor de dag komen, ook als niemand anders het ziet. Daar voelen we ons toch beter door.

We gaan voor casual chique

Tegenwoordig zijn er twee soorten kledingstijlen enorm in: de gemakkelijke maar geklede stijl. Een stijl die voor iedere man en elke leeftijd pas, en de funky vintage stijl. Die laatste kenmerkt zich met wijde kleding, leuke kleuren en printjes. Het heeft iets kinderlijks. Beide stijlen zien we tegenwoordig vaak maar voor veel mensen gaat de voorkeur toch naar de geklede en meer neutrale outfit. Deze heeft een meer volwassen en verzorgd voorkomen.

Laagjes zijn het codewoord

Laagjes zijn altijd het codewoord maar tegenwoordig helemaal. Je kan niet genoeg jasjes en truien hebben die je outfit complimenteren en je warm houden, maar die ook weg kunnen als ze (tijdelijk) niet nodig zijn. Zo is je outfit altijd af. Een spijkerjasje, colbertje en mooie gebreide trui zou in iedere kledingkast moeten hangen.

De beste outfit

Voor deze zomer is de mode-industrie er wel over uit. De beste outfit bestaat uit een mooie zandkleurige pantalon heren. Daaronder dragen we makkelijke instappers, ideaal voor de zomer en meer verzorgd dat een teenslipper. Een luchtige linnen blouse in het wit, blauw of met een rustig printje is alles wat je verder nodig hebt. Neem een lichte trui of jas mee zodat je het niet onverwacht koud krijgt als de temperatuur daalt en jij hebt de ultieme outfit, voor de zomer en ieder ander seizoen.